Продукти за бита

 

Microbec - препарат за септични ями и домашни пречиствателни станции

Микробец е гранулиран продукт в разфасовки от 1кг и пакетчета от 25гр, за дезинфекция и пречистване на тоалетни и домашни септични ями. Подпомага биодеградирането на съдържанието на септичните ями, премахва неприятната миризма и отпушва санитарната инсталация при нужда!

 


 

        

НОВИ ПРОДУКТИ ЗА ВАШИТЕ БИТОВИ НУЖДИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ "ФАРМАВИТ" ООД

1. ЗАПАЛКИ ЗА БАРБЕКЮ, ПЕЧКА И ОТКРИТ ОГЪН - опаковка: х12 бр. и х24 бр. Продуктът се запалва, задържа се под наклон до разпалване и се поставя в открития огън, печка, камина или барбекю. Гори 12 минути.

2. УНИВЕРСАЛЕН САЖДОЧИСТИТЕЛ - опаковка: х5 бр. Едно пакетче от продукта се поставя върху жарта и се затвря вратата на печката или камината. Притока на въздух следва да бъде в изцяло отворено положение. Печката трябва да гори на максимална мощност за около 15 минути. Така се постига висока температура, която способства за почистване на саждите. При котели след поставяне на пакетчето пламъкът се увеличава на максимална сила и се изчаква около 25 минути, след което се намаля силата на пламъка до нормално положение. Препоръчителна доза за употреба: 1-2 пакетчета на седмица.

3. ТЕЧЕН ПАРАФИН ЗА УПОТРЕБА В БИТА - разфасовка: 50мл. Използва се против замръзване на ключалки, залепване на гумените уплътнения на автомобилите и дограмите, гланцира и импрегнира обувки, подобрява външния вид на гумени и кожени повърхности.  

 


"БИОПОН" - доказана марка продукти в грижата за вашата градина и цветя. 

 

Вече може да намерите при нас течни торове за стайни и балконски цветя, както и торни пръчици. Торове "БИОПОН" осигуряват всички необходими хранителни вещества за вашите растения, интензивен растеж и  наситени цветове!