Промоции

Промоции на котешки тоалетни
 

 

 

 

 


КУПЕТЕ 16 СТЕКА ТОАЛЕТНА ЗА КОТКИ БЕНТО ИКОНОМИК, БЕНТО КЛАСИК И/ИЛИ БЕНТО АРОМА ЛУКС И СПЕСТЕТЕ 8% ОТ ЦЕНАТА !!!

КУПЕТЕ  64 СТЕКА  ТОАЛЕТНА ЗА КОТКИ БЕНТО ИКОНОМИК ИЛИ БЕНТО КЛАСИК И СПЕСТЕТЕ 10% ОТ ЦЕНАТА !!!

*до изчерпване на количества